Hypotheken

Behalve een mooi huis dat aan al uw wensen voldoet, wilt u toch bovenal graag prettig kunnen wonen. Dan is het belangrijk dat u een hypotheek kiest die precies bij u past. Bent u al aan het nadenken over een hypotheek, ook dan kunt u bij Mijn Makelaar Meertens aankloppen voor een gedegen advies.
 

Een betrouwbaar fundament voor nu en later
 

Vroeg of laat staat u voor de beslissing: koop ik wel of niet een huis? Of zet ik de stap naar een andere, grotere woning? Wat uw voorkeur ook heeft, om de juiste keuze te kunnen maken, heeft u informatie nodig waardoor u inzicht krijgt in de consequenties van uw beslissing. Wat houdt bijvoorbeeld een hypotheek precies in? Past deze wel bij mijn persoonlijke situatie? Wat gebeurt er als ik overstap naar een andere hypotheek? Welke vormen zijn er allemaal?
 

Waar begint u als u een huis wilt kopen?
 

Het beste startpunt is een advies van een hypotheek­specialist. Wij werken samen met onafhankelijke deskundigen die alle hypotheekvormen van praktisch alle geldverstrekkers in huis hebben en u daardoor gericht kunnen adviseren. Die tevens gunstige afspraken kunnen garanderen omtrent rente en voor­waarden. Met als uiteindelijk doel dat u die hypotheek vindt die bij u past en waar u zich prettig bij voelt, want ook in de toekomst wilt u toch zorgeloos kunnen wonen.